Megható videófelvételre bukkant Szandi: mikor megnézte, potyogni kezdtek a könnyei

Bevalljuk őszintén, mi nem tudtunk arról, hogy Szandi régebben lovagolt, ráadásul nem is akármilyen szinten, még zsoké is volt! Ezzel kapcsolatban írt most egy bejegyzést a közösségi oldalán:

“A napokban rátaláltam itthon egy réges-régi videó kazettára, amire az volt ráírva: “lovas felvételek”.

Amikor megnéztem, a meghatottságtól, emlékezéstől potyogtak a könnyeim… Íme néhány felvétel az én zsoké múltamból.

Soha nem fogom elfelejteni azokat a csodálatos éveket, amiket Alagon Házi László mester istállójában töltöttem. A második otthonom volt.

Nagy szeretettel emlékszem vissza a zsokékra is, akik a barátaim voltak és mindenben segítettek.

Annyira az angol telivérek és a galopp szerelmese lettem 16 éves koromra, hogy négy lemezzel a hátam mögött már úgy tűnt, ott hagyom a színpadot és a zsokék életét szeretném élni.

Ám a jó Isten nem ezt az utat szánta nekem…. Amikor már a gátugratással kacérkodtam és csikót akartam betörni, történt egy baleset, ami után 3 napig kómában voltam. Megúsztam.

Volt időm elgondolkodni, merre is tovább… Amikor a lovaglástól eltiltott egy év után visszamentem, már nem ugyanazt éreztem. Féltem.

És félelemmel nem lehet ezekre a csodálatos, ámde nagyon heves vérmérsékletű lovakra felülni.

Pedig én pont ezt szerettem Bennük. A spirituszt, a fékezhetetlenségüket, a gyorsaságot! Ma már csak távolról csodálom Őket és a színpadon adom ki magamból mindazt a tüzet, ami bennem van és amit akkor éreztem, amikor egy angol telivérrel galoppoztam!”

View this post on Instagram

A napokban rátaláltam itthon egy réges-régi videó kazettára, amire az volt ráírva: “lovas felvételek”. Amikor megnéztem, a meghatottságtól, emlékezéstől potyogtak a könnyeim… Íme néhány felvétel az én zsoké múltamból.🐎❤️ Soha nem fogom elfelejteni azokat a csodálatos éveket, amiket Alagon Házi László mester istállójában töltöttem. A második otthonom volt. Nagy szeretettel emlékszem vissza a zsokékra is, akik a barátaim voltak és mindenben segítettek. Annyira az angol telivérek és a galopp szerelmese lettem 16 éves koromra, hogy négy lemezzel a hátam mögött már úgy tűnt, ott hagyom a színpadot és a zsokék életét szeretném élni. Ám a jó Isten nem ezt az utat szánta nekem…. Amikor már a gátugratással kacérkodtam és csikót akartam betörni, történt egy baleset, ami után 3 napig kómában voltam. Megúsztam. Volt időm elgondolkodni, merre is tovább… Amikor a lovaglástól eltiltott egy év után visszamentem, már nem ugyanazt éreztem. Féltem. És félelemmel nem lehet ezekre a csodálatos, ámde nagyon heves vérmérsékletű lovakra felülni. Pedig én pont ezt szerettem Bennük. A spirituszt, a fékezhetetlenségüket, a gyorsaságot! Ma már csak távolról csodálom Őket és a színpadon adom ki magamból mindazt a tüzet, ami bennem van és amit akkor éreztem, amikor egy angol telivérrel galoppoztam!🙏🏼

A post shared by Szandi (@szandi_hivatalos) on

Köszönjük Szandinak ezt a megható bejegyzést és kívánjuk, hogy a színpadon még nagyon sokáig égjen benne a fáradhatatlan tűz!

(Kiemelt kép forrása: RAS-Archívum)