Majka is megszólalt Curtis váratlan visszavonulásáról: elárulta, mit tud

Mindenkit, még legközelebbi barátait is teljesen váratlanul érte Széki Attila keddi, rejtélyes bejelentése, miszerint összes tervezett koncertjét lemondja, és határozatlan időre visszavonul.

Azt, hogy pontosan mivel indokolta furcsa tettét Curtis, és miért vonul vissza, IDE KATTINTVA tudod elolvasni.

Mivel a rapper annyira nem volt bőbeszédű, a lapok megpróbáltak még jobban utánajárni a dolognak, hogy részletesebb magyarázatot is találjanak arra, miért volt erre szükség.

Curtis egyik jó barátja, Young G szerint lelki okok húzódnak a visszavonulás mögött. Széki Attilát nagyon megviselte, hogy testvérét gyilkossággal vádolják, ráadásul édesanyja is kórházba került. Van tehát gondja bőven.

Blikknek sikerült utolérnie Majkát, ő így nyilatkozott az ügyben: “Nekünk áprilisig nem lesz Curtisszel közös koncertünk, úgyhogy lemondani nem kellett semmit. A hatállomásos Majka&Curtis Swing turné ugyan a Facebookon még szerepel, de azt már korábban lemondtuk. Mivel jelenleg fogalmunk sincs, miként alakul a járvány, nem mertük vállalni a kockázatot”.

Majka arról nem tudott semmi közelebbit mondani mi áll barátja, Széki Attila visszavonulása mögött. Azt azonban a lap kérdésére megerősítette, hogy minden rendben van köztük, és továbbra is támogatja őt.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Majka Instagram oldala)