Magyar Péter nem köntörfalazott: “Behívott egy miniszter egyeztetni, és ott tett nekem különböző…”

Az RTL.hu legújabb cikkében összegyűjtötte, mit nyilatkoztak a különböző gazdasági szereplők Magyar Péterről.

A portál emlékeztet: A HVG-nek nyilatkozó szereplők sértett, magányos harcosnak tartják Magyar Pétert, szerintük Magyar nem tudja megrendíteni azt a szilárd függőségi és érdekrendszert, amely a vezető kormánypártot egyben tartja.

Ami történt, az épp csak egy kis jelzés arra, hogy a rendszer meginoghat, semmi több – fogalmazott egyikük.

A megkérdezettek egyike úgy vélte, a kormánytól független nagytőke – még ha mozgósítható volna is – sehol sincs ahhoz a közpénzmennyiséghez képest, amit a kormány határtalanul és gátlástalanul felhasznál egy-egy választási kampányban.

Magyar Péter az RTL-nek elárulta, miért is hívták be annak idején a Karmelita Kolostorba:

“A lényeg az volt, hogy a válásommal, illetve annak az intézésével kapcsolatban hívott be egy miniszter egyeztetni, és ott tet nekem különböző ajánlatokat, amiket én visszautasítottam, hiszen nem szerettem volna külföldre menni, és diplomáciai karrierbe kezdeni ismét, és itt hagyni a 3 gyerekemet Magyarországon.

Az RTL azt is meg szerette volna tudakolni Magyar Pétertől, ki volt az a miniszter, ám erre Varga Judit volt férje nem adott egyértelmű választ:

“Szükségtelennek tartottam megnevezni ezt az illetőt, szerintem aki olvasta a korábbi bejegyzéseimet vagy hallgatta a Partizán-interjúmat, az össze tudja tenni a képet, és pontosan tudja, hogy kire gondoltam.

Itt megnézheted  a teljes tudósítást:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: MTI)