Magyar Péter durva videót osztott meg Deutsch Tamásról! Mi lesz, ha meglátja az érintett?

Péntek este új bejegyzést tett közzé Facebook oldalán Magyar Péter, melyhez egy videót is csatolt.

A kisfilm főszereplője Deutsch Tamás, akit pont arról kérdeznek, hogy látta-e Magyar Péter Partizános interjúját, ami eddig több mint 2,2 millió megtekintésnél jár.

Magyar Péter abból az apropóból tette közzé a videót, hogy Deutsch Tamás lesz a Fidesz EP-listavezetője.

Deutsch Tamást indítja listája élén a Fidesz a közelgő európai parlamenti választásokon – számolt be a párt elnökségének döntéséről Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön Balatonalmádiban, a kormánypártok kétnapos kihelyezett frakcióüléséről szóló sajtótájékoztatóján.

Deutsch Tamás a Fidesz alapító tagja, 2009 óta az Európai Parlament képviselője, korábban volt magyarországi parlamenti képviselő is, valamint az első Orbán-kormány ifjúsági és sportminisztere 1999 januárja és 2002 májusa között – közölte az MTI.

A most 57 éves, jogász végzettségű politikus már az 1990-es választáson bekerült az Országgyűlésbe, és egészen 2009-ig parlamenti képviselőként és frakcióvezető-helyettesként dolgozott.

2004 és 2006 között a ház egyik alelnöke is volt. 2009-ben azért mondott le a mandátumáról, mert bekerült az Európai Parlamentbe.

Magyar Péter a videóhoz ezt a néhány szavas mondatot írta: “A polgári oldal európai parlamenti listavezetője”.

Íme a felvétel: (A videó Magyar Péter bejegyzésében a képre kattintva indul el)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Magyar Péter Facebook oldala)