Lélegzetelállító sztorit mesélt Pataky Attila: “Hatalmas tűzlabda jött fentről, végigszaladt a jegenyefán, majd…”

Pataky Attiláról köztudott, hogy érdeklődik a természetfeletti dolgok iránt, és szenvedélyesen kutatja azt is, vajon van-e élet a Földön kívül.

Most egy olyan történettel szeretné alátámasztani, hogy csodálatosnak tűnő események márpedig vannak, amit saját maga élt át.

Elmesélte, hogy a történet idején 12 éves volt, édesanyja elküldte őt a boltba az akkoriban népszerű, barna papírcsomagolású kristálycukorért:

“Jobb kezemben Mira nevű kutyánkat is vittem pórázon. Amikor a boltból hazaindultam a csomaggal, sötét felhők gyűltek az égen, és az otthonunktól 80-90 méterre lévő jegenyefába belecsapott egy gömbvillám.

Hatalmas tűzlabda jött fentről, végigszaladt a jegenyefán, majd elvesztettem az eszméletemet. Amikor felébredtem, emberek vettek körül, húztak-cibáltak, hogy ne menjek sehova, orvost hívnak.

Vonyítottam, sírtam, hogy haza akarok menni, és kitéptem magam a kezükből. Hazarohantam, dörömböltem, anyukám pedig ajtót nyitott, és riadtam állt elém. Nem értette, miért ért haza a kutya tíz perccel korábban.

Aztán behívott, és átölelt, miközben reszkettem. Ezután elmeséltem neki, hogy a tűzgömb becsapódása után új helyszínen találtam magam.

Egy vizsgálóasztalon feküdtem, és nagy szemű doktor bácsik kezeltek. Miután meggyógyítottak, haza tudtam jönni.

Ezért nem akartam megvárni a helyszínen az orvost. Jól voltam” – elevenítette fel a nem mindennapi történetet a Best magazin számára Pataky Attila.

Az EDDA frontembere elmesélte továbbá, hogy eleinte édesanyja is kétkedve fogadta a beszámolóját, azonban mikor ránézett a Pataky kezében lévő kristálycukorra, ő is hinni kezdett neki! A cukor csomagolása ugyanis teljesen ép és csont száraz volt!

Az újságban elolvashatod a teljes történetet minden különleges részletével együtt, és sok más érdekes interjút is találsz!

Te mit gondolsz erről a nem mindennapi történetről? Ne felejtsd el megosztani!