Komoly baleset érte az ország egyik legnépszerűbb zenekarának gitárosát: leszakadt a bicepsze

A TV2 Tények című műsora riportot készített az ország egyik legnépszerűbb zenekarának, a Hooligansnek a gitárosával, Tóth Tibivel. Kiderült, hogy Tibuszt a közelmúltban komoly baleset érte:

“Formába akartam lendíteni magam és elmentem egy gitáros barátommal, a Sugarloafos Tóth Szabival squasholni” – magyarázta a zenész, aki bemelegítés nélkül tett néhány hirtelen mozdulatot, mikor is megtörtént a baj: “Letapadt az izmom, meg a szalag, bemelegítés nélkül kezdtem hozzá a sportoláshoz és egy gyors mozdulatnál a bicepszem egyszerűen leszakadt” – mondta a gitáros.

Kiderült, hogy a világjárvány sem kímélte, elkapta a fertőzést, azonban négy nap alatt túl volt a nehezén, tünetként pedig leginkább köhögés és láz jelentkezett.

Az idei karanténok és rendezvénytilalmak miatt 70 koncertet kellett lemondaniuk. Úgyhogy a kényszerpihenő alatt stúdióba vonultak, rengeteg új dalt vettek fel, nemsokára új lemezzel is jelentkeznek, melyen a korábbi rádióbarát számokkal összehasonlítva jóval durvább, keményebb dalok lesznek hallhatók.

Itt megnézheted a teljes riportot:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!