Kiszakadt Majoros Hajni implantátuma, műteni kellett! Itt a sokkoló diagnózis:

Szörnyű hírt osztott meg közösségi oldalán Majka felesége, Majoros Hajni. Egy szűrővizsgálaton derült ki, hogy komoly a baj.

Bele se merünk gondolni, mi lett volna, ha Hajni nem megy el a vizsgálatra. Íme a tanulságos történet:

“Azt mondják az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján sem. Amennyiben az a „más” jelen esetben a legjobb barátnőm, az ő kárára sokkal érzékenyebben reagálok, mint egy számomra semleges személy esetében.

Szóval az ő idilli családi életébe nem hogy belopózott, de ajtóstól robbantotta bele magát az a betegség, ami a modernkori orvostudomány egyik legnagyobb kihívása.

Az, hogy ő ezt az állapotot milyen hősiesen kezelte és azóta is kezeli, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül, egy másik történet.

Ő közben is velem foglalkozott. Azt mondta, „Manyim, légy okos, nézd, hogy jártam, most azonnal jelentkezz be szűrésre!” Megfogadtam, bejelentkeztem.

Megvizsgáltak, az eredmény ledöbbentett. Nem, nem az a diagnózis, amit nála megállapítottak, de sajnos nálam is komoly rendellenesség derült ki.

Igen, soha nem titkoltam, nem tagadtam, de nem is szégyelltem, hogy azon nők közé tartozok, akik mellimplantátummal rendelkeznek.

Ez azért fontos információ, mert a vizsgálat során kiderült, hogy az implantátum deformálódott, kiszakadt és a benne lévő anyag már a nyirokcsomókba is átkerült.

Műtétre került sor, ami szerencsére jól sikerült, gyorsan regenerálódok.

De ami a legfontosabb, az a szűrővizsgálat halaszthatatlansága. Ha a barátnőm nem küld el, nem megyek, és nem derül ki, hogy probléma van.

És ez a probléma eltörpül amellett, amivel ő küzd. Elkísértem az érintettek számára csak „kékgolyó”-nak hívott intézménybe, megdöbbentően sok ember fordul itt meg nap, mint nap, köztük rengeteg a fiatal.

Nyilván nem az ördögöt akarom a falra festeni, de az biztos, hogy egy életünk van, ami nagyon törékeny. Légy Te is okos, ahogy szerencsére én is voltam, NE halogasd a szűrővizsgálatot” – figyelmeztet Hajni a bejegyzésében.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Kiemelt kép: Majoros Hajnalka Facebook oldala)