Kiderült, mikor tartanak gyertyagyújtást Tompos Kátya emlékére! Több friss hír is érkezett a temetésről:

Több friss hír is érkezett Tompos Kátya temetésével kapcsolatban. Egyrészt kiderült, mikor lesz gyertyagyújtás az emlékére. Illetve már azt is tudni, ki dönt a temetésről, annak helyszínéről és pontos idejéről.

„Rengetegen szeretnének búcsút venni Kátyától, ezért úgy döntöttünk, hogy június 7-én nyilvános gyertyagyújtást szervezünk a Várkert Bazárban az emlékére” – árulta el a Story magazinnak Hrutka Róbert, a színésznő jóbarátja.

Hrutka azt is megosztotta, hogy Kátya temetését jelenleg szervezik. Arról ugyanakkor a színésznő édesanyja dönt, hogy miképp vesznek végső búcsút a fiatalon elhunyt lányától. A 41 éves színésznő ritka daganatos betegséggel küzdött. Színész kollégái visszavárták a színpadra, döbbenettel fogadták, hogy múlt pénteken hajnalban Tompos Kátya elhunyt.

Herendi Gábor a Fókusznak elmondta: a Valami Amerika sorozatban Bala lányának szerepét is neki akarta adni, de akkor már olyan állapotban volt Kátya, hogy nem tudta elvállalni.

Közben már azt is tudni, hol halt meg Tompos Kátya. Kiderült, hogy végül nem Németországban hunyt el. Ha kíváncsi vagy a részletekre, ide kattintva láthatod.

Kátya egyik barátja pedig azt is elárulta, miért nem lehetett tudni évekig a színésznő súlyos betegségéről. Ha kíváncsi vagy rá, mi mindent mondott, ide kattintva megtudhatod.

Tompos Kátya rejtélyes és rettenetes betegségéről is egyre több minden derül ki. Ha tudni szeretnéd a részleteket, ide kattintva láthatod.

Itt pedig a Fókusz összeállításárt nézheted meg Tompos Kátyáról, és korai, tragikus haláláról.

Mutatjuk is a felvételt:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!