A hölgy meghallotta, mint mond az idős nő a pincérnek: azonnal odament hozzá és kérdőre vonta

Annak az embernek, aki magányos, akinek nincs senkije, a jó szó bearanyozhatja egy egész napját, sőt, akár életmentő is lehet!

Az udvarias és kedves, 30 éves Brooke mikor meglátott egy idős hölgyet közeledni az étterem felé, tartotta neki az ajtót.

Együtt mentek be a vendéglőbe, és a lány hallotta, mit mond az idős nő a pincérnek:

A nyugdíjas néni egy személyre kért magának az asztalt. A fiatal lány gondolt egyet, és megkérdezte tőle, hogy van-e kedve együtt enni vele.

A Delores nevű idős hölgy nem csak hogy elfogadta Brooke ajánlatát, de kifejezetten örült a társaságnak. Kettejük között azonnal barátság alakult ki, és hosszasan beszélgettek az étkezésük során.

Delores elmondta Brooke-nak, hogy nehéz időket él mostanság. „Kiderült, hogy az elmúlt évtizedekben az édesanyjával élt együtt, aki nemrég elhunyt, nagynénje pedig szociális otthonba került” – írta Brooke egy későbbi Facebook posztban a találkozásról

„Delores csak mosolygott, és megköszönte, hogy meghallgattam, ami engem is örömmel töltött el! A szavai legalább olyan melegséggel töltötték el a szívemet, ahogy én meggyógyítottam az ő magányos szívét.” – közölte Brooke.

Brooke és Delores annyira élvezték a beszélgetést, hogy megegyeztek abban, hogy minden csütörtökön együtt ebédelnek.

Amikor Brooke megosztotta ezt a történetet, akkor hozzátette: “Ez volt a legjobb döntés, amit meghoztam ebben az évben!”

Nagyon örülünk annak, hogy a fiatal lány meghozta ezt a döntést. Sokan nem is tudják, mennyit tud jelenteni a jó társaság annak, aki magányosnak érzi magát. Jó lenne, ha ezt minél többen észben tartanánk, és odafigyelnénk az egyedül élő emberekre.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!