Hoppá! Vona Gábor nyílt levelet írt Magyar Péternek! “Ezúton szeretnélek meghívni egy…”

Hétvégén Magyar Péter a közösségi oldalán bejelentette, hogy nagygyűlést szervez március 15-ére.

A hír hallatán Vona Gábor nyílt levelet írt Varga Judit volt férjének, amely így szól:

“Kedves Péter! Mivel az elmúlt napokban több újságíró is megkeresett, hogy igaz-e az a terjedő pletyka, hogy a Második Reformkor listavezetője leszel, kénytelen vagyok ezt nyilvánosan cáfolni.

Nem kerestünk téged, és tudomásom szerint te sem bennünket – kezdte levelét a pártelnök, majd így folytatta:

Ha valaki nyitott és megértő abban, ha egy ember megváltozik és szembenéz a korábban képviselt álláspontjával, az pont én vagyok.

Érdeklődéssel figyelem a megnyilvánulásaid, ahogy azt is, ahogy az ellenzéki pártok egymásra licitálnak érted, hogy a hirtelen jött népszerűségedet becsatornázzák, és azt is, hogy a kormány mekkora erőket mozgat, hogy bohócnak állítson be.

A 2RK az értelmes és konstruktív vita híve. Várjuk Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc válaszát, és minden bizonnyal fogunk vitát folytatni a Mi Hazánk, a Momentum vagy a többi párt vezetőivel.

Egészen az elmúlt napokig nem gondoltam, hogy a te ügyedben nekünk bármit mondani kellene, úgy voltunk vele, majd eldől, mit is akarsz és tervezel pontosan.

Most, hogy minden bizonnyal politikai szerepvállalásra adod a fejed, a helyzet megváltozott.

Ezúton szeretnélek meghívni egy kulturált és higgadt vitára az ország jövőjéről.

Az ország polgárosodását a Második Reformkor szerint az érdemi és konstruktív vitakultúra meghonosítása alapozhatja meg. Mutassuk meg együtt, hogy ez lehetséges!

A NER lebontásáért végzett munkádhoz sok sikert, erőt és alázatot kívánok! Üdvözlettel: Vona Gábor” – zárul a levél.

Ha pedig kíváncsi vagy rá, hogy Magyar Péter pontosan mikor és hova hívja az embereket március 15-én, ide kattintva kiderül.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!