Hajdú Péter elárulta, miért nem kérdezte a hangfelvételről Varga Juditot, és azt is felfedte, élő volt-e az adás vagy sem!

Több bírálat is érte Hajdú Pétert, amiért a Varga Judittal készített interjú alatt nem kérdezett rá határozottan a Schadl-ügyre és az azzal kapcsolatos hangfelvételre, illetve a kegyelmi botrányra.

444.hu-nak a műsorvezető elárulta, milyen szempontok vezették az interjú készítésekor. Így nyilatkozott:

“Érintőlegesen mindkettő szóba került, de ez nehéz, mert a Frizbi, az egy bulvárplatform. Olyan, mint a Story magazin, engem itt a magánéleti szál érdekel, nem a közélet. Tehát a platform adta keretek nem tették ezt lehetővé.

Azt gondolom, a kegyelmi ügyről inkább Novák Katalint kérdezném, ha meghívnám a műsorba – kezdte a műsorvezető, majd így folytatta:

A Schadl-ügyről meg ugyanazt tudom mondani, hogy nem jogászkodni akartam, engem az érdekelt, hogy mi vesz rá valakit arra, hogy a feleségével való beszélgetést rögzítse és nyilvánosságra hozza.

Ezt az egész kérdést emberi oldalról közelítettem meg, az érdekelt, hogy mi történt közöttük, ami ide vezetett” – hangsúlyozta.

Hajdú Péter a műsor felvételének körülményeiről is elárult néhány dolgot. Közölte például, hogy az ő ötlete volt, hogy meghívják Varga Juditot műsorba, „újságíróként a nagy találat, az mindig az exkluzív interjú, pláne egy ilyen esetben”.

Elmondta, hogy az interjú előtt néhány nappal sms-ben kereste fel Varga Juditot, aki kért egy kis gondolkodási időt, de végül vállalta a felkérést.

Az is kiderült, hogy a beszélgetést nem élőben sugározták, ugyanis az napközben lett felvéve. Hajdú Péter szerint amiatt, mert Varga Judit este nem ért rá.

„Live on tape interjú volt, ami azt jelenti, hogy élőszerűen vettük fel. Erről Varga Juditot is tájékoztattam az elején.

Nem sok mindent vágtunk ki, csak technikai dolgot: egyszer a mikroporttal történt valami, emiatt volt egy apró leállás. Tartalmilag nem nyúltunk hozzá” – közölte le Hajdú Péter.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Hajdú Péter Instagram oldala)