Hajdú Péter durván visszaszólt Molnár Áronnak, dagad a balhé! “Egy dolgot szeretett volna: még több…”

Elkezdődött a beszólogatás Molnár Áron és Hajdú Péter között, miután a színész nem vállalta, hogy elinduljon egy neves nemzetközi bokszversenyen.

Áron a közösségi oldalán tálalt ki arról, miért nem indul a HELL Boxing Kings nemzetközi gálán.

A színészt a Sztárboxban elért első helyezése jogosította volna fel a részvételre, ám ő végül mégsem élt a lehetőséggel.

Molnár Áron nem fogta vissza magát, részletesen elmondta, mi vezetett oda, hogy visszamondja a részvételt.

Többek között Hajdú Péternek is beszólt, nem is akárhogyan! Ha kíváncsi vagy rá, miket mondott, ide kattintva láthatod.

Hajdú Péter nem maradt adós a válasszal, durván visszaszólt Molnár Áronnak. Ezt írta bejegyzésében:

“Sem Molnár Áron, sem a managere nem említette a tárgyalások alkalmával, hogy problémájuk lenne a személyemmel. Egy dolgot szerettek volna: még több pénzt. Nettó 15 millió forint Molnár Áronnak nem volt elég a felkészülésre. Megjegyzem, hogy 10 ország összes celeb versenyzői közül, egyedül neki nem!

Ha Molnár Áron megkapta volna az általa kért összeget, akkor már nem számított volna, hogy én is lehetőséget kaptam, mint műsorkészítő a produkcióban! Akkor már nem kellett volna összemosni egy független magyar cég által megálmodott és megvalósított nemzetközi ökölvívó versenyt a politikával!

A HELL Energy politikától független, sikeres magyar vállalkozás! Soha nem volt köze a politikához és nem is lesz! A HELL Boxing Kings szervezőt nem érdekli, hogy ki milyen politikai nézeteket vall, hogy ki politikai aktivista és ki nem az, őket az ökölvívás érdekli és az, hogy az általuk megálmodott nemzetközi ökölvívó versennyel minél több fiatal tehetséget fedezzenek fel!

És végül csendesen jegyzem meg, hogy a HELL Boxing Kings produkció élőben az RTL-en lesz látható” – olvasható a válaszban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Hajdú Péter Instagram oldala)