Gáspár Bea elárulta az igazat Győzike állapotáról: itt az ijesztő videó, amin látszik, mekkora a baj

Nemrég megrázó jelenetnek lehettek szemtanúi az Ázsia Expressz nézői. Gáspár Győző egy feladat során pánikrohamot kapott.

A feladat nem tűnt különösebben nehéznek, csak fel kellett ülni egy libikóka szerűségre, de Győzikében ez átkapcsolt valamit.

Gáspár Bea a Ripostnak nyilatkozott arról, hogyan élte meg mindezt. Így emlékezett vissza:

“Amikor Ázsiában annál a bizonyos feladatnál láttam, hogy Győző rohamot kap, automatikusan bekapcsolt nálam a már megszokott gyakorlat.

Persze tudom, hogy mindenkinél más és más módszer válik be, de tény, hogy én magam már rengeteget kipróbáltam ezek közül és tapasztalatból tudom, melyek azok, amik hatásosak lehetnek. Az első és legfontosabb a jelenlét.

Tudatosítom Győzőben, hogy nincs egyedül és gyakorlatilag folyamatosan igyekszem magamra irányítani a figyelmét, ha ez sikerül, akkor elterelődnek a gondolatai és egészen hamar vissza tudom őt hozni a valóságba.

Folyamatosan igyekszem tudatosítani benne, hogy nincs veszélyben és nem fog meghalni. Ami nálunk még bevált, az a folyamatos érintés.

Győzőnek a kezét kell fogni és ettől egy idő után csillapodnak a rohamai” – árulta el, majd így folytatta:

“Persze, hogy én is halálra rémültem. Többször is orvosért telefonáltam, de ma már erre csak nagyon ritkán van szükség, hiszen Győzőnek vannak gyógyszerei, amelyek hamar segítenek.

Ennek ellenére ez a családtagok számára is nagy teher. De a szeretet nem nézi, hogy ki milyen problémás. A szeretet csak ott van és segít…”

Itt láthatod, amikor Győző pánikrohamot kap:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!