G.w.M. exe kitálalt, miket kellett átélnie a rapper mellett: Kulcsár Edinára is ez a sors vár?

Nagy Melanie, G.w.M. exe annak idején szinte mindet feladott a rapper kedvéért. Fényes karrier várta, amiről lemondott azért, hogy családanya lehessen.

“Nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végeztem a Nemzetvédelmi Egyetem Hadtudományi Karán, és nukleáris fegyverkezés egyébként a szakirányom”.

Ha kíváncsi vagy, mi minden várta annak idején Melanie-t amiről G.w.M. miatt lemondott, ide kattintva megtudhatod.

G.w.M. ugyanis nagyon maradi felfogású, szerinte a férfi dolga, hogy pénzt keressen és eltartsa a családját, és a nőnek pedig magával az otthonnal és családi idillel kell csak törődnie

Melanie amióta nincs együtt a rapperrel, csak úgy szárnyal: rádióműsort vezet és fiataloknak tart motivációs beszélgetéseket.

Az RTL Klub reggeli műsorában elárulta, végre a végzettségéhez méltó szakmai sikerekre is elért: Brüsszelbe hívták, az Európai Parlamentbe, ahol éppen az I. Nemzetközi Roma Vállalkozói és Vezetői Fórumon vehetett részt.

Melanie az adásban hangsúlyozta: „Az én családom tradicionális oláh cigány család, viszont mindig mindenben támogattak, amit elterveztem magamnak.”

Arról is beszámolt, hogy talán éppen ezért nem volt meglepő senki számára, hogy a gyerekek és a férje mellett is dolgozott. Bár mostanában jött rá, hogy mennyire elnyomta saját vágyait, saját karrierjét a házassága miatt, mert annyira hit abban, hogy ez egy jó és hosszú távon működő kapcsolat titka

„Dolgoztam akkor is, de nem a végzettségemnek megfelelő munkát vállaltam,  a szépségiparban helyezkedtem el. Azt jobban elnézik, mintha a férfiak uralta politikai szférában, vagy a diplomata világban dolgoztam volna.”

Elmondása szerint az önmegvalósítás, a karrierje és a gyermekei most a legfőbb prioritás az életében: végre azt szeretné csinálni, amit szeret.

Vajon Kulcsár Edinára is ez a sors vár? G.w.M. belőle is háziasszonyt csinál majd? És ez mennyire lesz Edina ellenére?

Itt láthatod a tanulságos beszélgetést. Neked mi a véleményed? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!