Évek óta nem tartja a kapcsolatot édesapjával Horváth Tomi: az okokról teljesen mást mondanak az érintettek

Néhány nappal ezelőtt mi is megmutattuk azt a rozoga kis házat, amelyben Horváth Tomi a gyerekkorát töltötte. Erről szóló cikkünket ITT tudod elolvasni.

Blikknek sikerült megszólaltatnia Horváth Jánost, Horváth Tomi édesapját, aki bizonyos dolgokra másképp emlékszik:

„Ez a ház Tomi anyukájának édesapjáé volt, és a fiam összesen három hónapot lakott itt, miután elváltunk az édesanyjával. Az anyja és az öregapja forognának a sírjukban, ha tudnák, hogy Tomi miket hazudozik össze arról, milyen volt a gyerekkora. Anyukája, Csilla halála előtt is megadtam nekik mindent, de utána én neveltem egyedül évekig. Taníttattam, elindítottam a karrierjét, az én barátaim szponzorálták pénzzel. 15 évesen a feleségem lakásában lakott egyedül, és mi tartottuk el. Amikor Budapestre került, akkor mi szereztünk neki ott lakást, erre ez a hála!” – mondta feldúltan az újság kérdésére az énekes édesapja.

Horváth Tomi nem kívánt nyilatkozni a témával kapcsolatban, az alábbi közleményt juttatta el a sajtónak:

“10 éves koromig éltem Tamásiban, abban a házban édesanyámmal és a nagypapámmal. Valóban nem tartom a kapcsolatot édesapámékkal, de ennek megvan az oka. Úgy gondolom, minden családban vannak konfliktusok, de ez nem a nyilvánosságra tartozik. Én jelenleg minden energiámmal a versenyre, a feladataimra koncentrálok” – írta a Blikknek küldött válaszában Horváth Tomi.

Mi nem tudjuk és nem is akarjuk eldönteni, hogy kinek van igaza ebben a kérdésben, azt azonban szívből reméljük, hogy apa és fia egyszer majd kibékülnek.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!