Elképesztő, mit jelentett be Istenes Bence és Sebestyén Balázs! Ennek rengetegen fognak örülni:

Emlékeztek a Kalandra Fal című vetélkedőre, amit néhány éve az RTL-en láthattatok?

A műsor most visszatér, ráadásul nem is akárkik lesznek a műsorvezetők. Istenes Bence közösségi oldalán közölte, hogy Sebestyén Balázzsal közösen lesznek a házigazdák.

A vetélkedőben a sztároknak az a feladatuk, hogy a sötétben előbukkanó kerekeken mozgó falba vájt, különböző alakzatú lyukakat kell testtartásukkal megformázni.

Amennyiben nem sikerül nekik, akkor egy közeledő fal betolja őket egy medencébe, és vízbe esnek.

2024 márciusában Kolosi Péter, az RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese a SorozatWikinek bejelentette, hogy 15 év után visszatér a vetélkedő

A Media1 már április közepén beszámolt róla az akkor kiszivárgott információk szerint a Kalandra fal műsorvezetői Sebestyén Balázs és Istenes Bence párosa, illetve a Majka és Pápai Joci duó lesznek, köztük lesznek felosztva az adások.

Történt ugyanis, hogy a produkció a közönségszervező cége óvatlanul elkotyogta a személyi részleteket egy Facebook-felhívásban, amikor nézőket toborzott a forgatásokhoz.

Bár a posztot akkor gyorsan törölték, az információ szélsebesen elterjedt már áprilisban. Istenes mostani posztja viszont már egészen biztosan nem véletlen szivárgás, amire a kísérőszövege is utal.

Így Istenes Bence és Sebestyén Balázs párosát már biztosnak vehetjük.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!