„Egyhetes kisbabát hagyott itt a lányom” – zokogva mesélt a sásdi balesetben meghalt hatgyerekes anyáról a nagymama

Személyautóval ütközött a Pécsről Dombóvárra tartó személyvonat Sásdnál csütörtök délután. Az autót vezető nő és egy gyermek a helyszínen meghalt.

Azt írták, a baleset Sásdon, a Temető utcai vasúti átjáróban történt. A fénysorompó jól működött, tilosat jelzett. Hozzátették: az ütközés következtében a vonat egyik tengelyével kisiklott.

A 33 éves nő a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre. Egyik gyereke vele együtt halt meg, a másik kislányát kórházban ápolják.

„Nem igaz, hogy ez megtörtént. Az én kis Jázminkám meg a kislánya…” – mesélte zokogva a Tényeknek az autót vezető 33 éves nő édesanyja.

Elmondta, hogy a lánya a két kislányát vitte haza az óvodából, amikor a tragédia történt. A Tények szerint a vonat 200 méteren kereszütl tolta maga előtt a kocsit.

Az anyát és gyerekeit feszítővágóval szabadították ki a roncsból. A 4 éves Valentina és a 6 éves Jázmin hátul ültek a kocsiban.

A nagyobbik lány azonnal meghalt, a kisebb életveszélyesen megsérült, állapota már stabil.

A család szerint az anya mindig körültekintően vezetett, és nagyon jó édesanya volt. Egy hete adott életet hatodik gyermekének, egy kisfiúnak.

„Egyhetes kisbabát hagyott itt a lányom. Egy hetet töltött itt a picikével. Múlt hét szombaton hoztuk őket haza” sírta el bánatát a megtört nagymama.

Őszinte részvétünk a hozzátartozóknak.