Drámai képeken és videón Varga Barnabás horrorsérülése! Mielőbbi jobbulást kívánunk!

Csoboth Kevin, a skótok elleni meccs győztes magyar góljának szerzője is rögtön Varga Barnabásnak kívánt jobbulást meccs utáni nyilatkozatában. Majd így folytatta:

„A kapitány azért küldött be, hogy gólt lőjek. Azt kérte, hogy ne a lábamra, inkább területbe kérjem a labdát, hogy a sebességemet tudjam kamatoztatni.

Mondta, hogy próbáljak gólt rúgni, vagy gólpasszt adni valamelyik csapattársamnak. Az előbbi jött be” – mondta a mérkőzés után az M4 Sportnak az Újpest támadója.

“Óriási élmény volt ez a gól, el is érzékenyültem. Sajnálom, hogy a szüleim ezt nem láthatták élőben, de bízom benne, hogy a tévé előtt ők is örültek.

A legfontosabb, hogy megnyertük a mérkőzést” – hangsúlyozta Csoboth Kevin, aki nem sokkal a gólja előtt egy kapufát is lőtt. Így beszélt erről:

“Előtte a kapufánál bosszankodtam, hogy nem rúgtam be vagy nem adtam le Dominiknak, aki jobb helyzetben volt, mint én.

De reméltem, hogy lesz még lehetőség, és szerencsére így is lett. Köszönjük a szurkolóknak is a támogatást!”

Csoboth Kevin kiemelte, hogy szeretné megélni ezt a pillanatot, majd hozzátette, Szoboszlai azt mondta neki, most nyugodtan sírjon örömében.

Kevin azt is nagsúlyozta, hogy most az a legfontosabb, hogy Varga Barnabás mihamarabb felépüljön.

Közben kiderült, hogy van most a súlyosan megsérült Varga, mi a pontos diagnózis és mi vár rá a kórházban: ide kattintva láthatod.

Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya élesen kritizálta a Varga Barnabáshoz érkező orvosi csapatot. Hogy milyen durván fogalmazott, ide kattintva megnézheted.

Itt pedig láthatsz egy képes és videós összeállítást Varga Barnabás horrorsérüléséről:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!