Drámai fotót közölt a rendőrség: ez maradt az autóból, amivel fának csapódott az elhunyt birkózó

“28. életévében halálos autóbalesetet szenvedett a Csepel, a Dunaújváros és a Szeged egykori válogatott birkózója, Kardos Róbert.

Robi 2013-ban felnőtt országos bajnoki címet szerzett a szabadfogású 55 kilogrammosok között, ugyanebben az évben a junior világ- és Európa-bajnokságon, valamint a budapesti felnőtt-világbajnokságon is magára ölthette a címeres mezt.

Legjobb nemzetközi eredményét 2017-ben, a szombathelyi U23-as kontinensbajnokságon érte el, ahol nyolcadik helyezett lett a szabadfogású 61 kilogrammosoknál. Aktív birkózópályafutását követően is a küzdősport szerelmese maradt, ketrecharcosként tevékenykedett.

A Magyar Birkózók Szövetsége őszinte részvétét nyilvánítja a gyászoló családnak” – közölte a tragikus hírt a szövetség a közösségi oldalán.

A hírek szerint Kardos Róbert kedden reggel az autójával eddig ismeretlen okból lesodródott az úttestről, majd egy fának csapódott Sándorfalvánál. A sportoló a helyszínen életét vesztette.

Kardos 2013-ban felnőtt országos bajnoki címet szerzett a szabadfogásúak 55 kilogrammos súlycsoportjában.

Ugyanebben az évben a junior világ- és Európa-bajnokságon, valamint a budapesti felnőtt-világbajnokságon is magára ölthette a címeres mezt.

A legjobb nemzetközi eredményét 2017-ben, a szombathelyi U23-as kontinensbajnokságon érte el, ahol nyolcadik helyezett lett szabadfogásban a 61 kilogrammosok között.

Aktív birkózó-pályafutását követően is a küzdősport szerelmese maradt, ketrecharcosként tevékenykedett.

A rendőrség egy drámai fotót közölt: ez maradt az autóból, amivel karambolozott a sportoló.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Magyar Birkózók Szövetsége Facebook oldala)