Ez a nő rabjává vált egy olyan szokásnak, amit rengetegen csinálnak nap mint nap. Az életével fizetett érte:

Ashley Trenner kedves jóravaló hölgy volt, a világon senkinek sem ártott. Saját életét azonban mégis ő tette tönkre egy olyan szokással, amitől nem tudott megszabadulni.

Ashley Washingtonban élt, és az ottani klímára sajnos nem igazán jellemző a sok napos óra. A nő azonban nagyon szeretett napozni, így hamar rákapott a szoláriumra. Ennek a szokásnak azonban gyorsan a rabjává vált.

Egyre több időt töltött a szoliban, annyira lételemévé vált a mesterséges barnulás, hogy egyszer azt mondta erről:

“Nem érdekel, ha meghalok egy szoláriumba, amíg tudom, hogy szépen, lebarnult bőrrel fogok meghalni.”

Nem sokkal később Ashely már rettenetesen bánta ezeket a felelőtlen szavakat. A túlzásba vitt szolizásnak ugyanis drámai következménye lett:

Egy nap Ashley valami furcsa változást fedezett fel bőrén. Elment a bőrgyógyászhoz, melanomát diagnosztizáltak nála. Az elváltozást eltávolították, valamint a közelében lévő nyirokcsomókat is, műtéti úton.

A lány pedig ezt követően is folytatta a szoláriumozást. Három év múlva, mikor Ashley úgy gondolta, már teljesen meggyógyult, a melanoma ismét visszatért. A jobb csípőjén.

Látva a helyzetet, az orvosok azt mondták a lánynak, hogy ebben a harcban már szinte biztos, hogy nem nyerhet. Halála előtt Ashely mindenki figyelmét igyekezett felhívni a túlzásba vitt szoláriumozás káros hatásaira.

Nyugodjon békében.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!