A kedves pénztárosnő utolsó pénzecskéjét is a nehéz helyzetbe került vevőnek adta: a vevő válasza egészen rendkívüli volt

Rita Burns amerikai asszony keményen dolgozott egész életében. Az 58 éves hölgy jelenleg pénztárosnőként keresi a kenyerét egy houstoni üzletben.

Az egyik nap egy helyi ingatlanügynök, Rina Liou érkezett sierősen az üzletbe, hogy gyorsan villanykörtéket vásároljon, hogy ki tudja cserélni a kiégett izzót, mielőtt az ingatlan leendő vásárlói megérkeznek.

Meg is találta a megfelelő darabot, vitte is a kasszához, hogy minél hamarabb visszatérhessen az ingatlanba. Igen ám, de a pénztárnál derült ki, hogy a hölgy az ingatlanban felejtette a pénztárcáját.

Kétségbeesett, hogy akkor most rossz izzóval kell megmutatnia a lakást, a kasszás hölgy Rita pedig nagyon megsajnálta a nehéz helyzetbe került ingatlanost. Felajánlotta, hogy kifizeti helyette a villanykörték árát, ami 12 dollárt tett ki, noha hó vége volt és Rita elmesélte, hogy neki magának is mindössze 20 dollár van a számláján.

Ez a jó cselekedet annyira meghatotta Rina Liou-t, az ingatlanos nőt, hogy elhatározta, közzéteszi a történetét a neten, és közösségi gyűjtésbe kezd a jólelkű kasszás számára.

Ennek az lett a vége, hogy az adakozók közel 15 ezer dollárt gyűjtöttek össze Ritának, ami közel ötmillió forintnak felel meg! Rina most nagyon boldog, hogy tudott segíteni Ritán, és meghálálhatta a kedvességét. Nagyon szépen köszöni mindenkinek, aki részt vett a gyűjtésben.

Rina még egy virágcsokorral is meglepte Ritát:

A pénztáros hölgy pedig nagyon meghatódott mikor értesült a történtekről és borzasztó hálás az emberek kedvességéért.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!