A Jerusalema dallamára táncoltak a budapesti rendőrök: szuper koreográfiát tanultak be és káprázatos helyszíneken adták elő

A Jerusalema című zene és videó több mint egy évvel ezelőtt indult el hódító útjára, sikere pedig azóta is töretlen. Elképesztő népszerűsége valószínűleg annak köszönhető, hogy a dallam rendkívül fülbemászó, a klipben látható táncmozdulatok pedig egyszerűen betanulható koreográfián alapulnak, amit bárki jókedvvel el tud táncolni.

Rengeteg közösség csatlakozott már a táncos kihíváshoz: Magyarországon eddig az egyik legnépszerűbb és legmeghatóbb videót a Bethesda Gyermekkórház dolgozói készítették, ezt IDE KATTINTVA tudod megnézni.

A dalt még Fekete Pákó is feldolgozta, sőt magyar szöveggel énekli, az ő igen egyedi és emlékezetes előadását ITT TUDOD meghallgatni.

Most pedig a Budapesti Rendőr-főkapitányság dolgozói is elkészítették saját táncos videójukat erre a remek zenére. Ezt írják:

“Ezzel a videóval szeretnénk megmutatni nektek azt az egységet, összetartozást amit jelent nekünk a nagy kék családunk. A videóban a BRFK 52 hivatásos rendőre és rendőrségi alkalmazottja szerepel, akik munkaidő után szabadidejükben tanulták be a koreográfiát. A kihívásban résztvevő kollégákat pedig az egész rendőrség támogatta munkájukban, karöltve a rendőrség fotósaival, videósaival és informatikusaival.

A helyszínek önmagukért beszélnek, Budapest a leges legszebb város a világon, és néhány magyar néptánc lépéssel belecsempésztük hagyományainkat is a produkcióba”.

Az ő produkciójukat és a káprázatos, budapesti helyszíneket IDE KATTINTVA láthatod.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!