A hölgy több hétig kómában volt, mikor felébredt, az orvosok közölték vele, hogy terhes: így felelt a hír hallatán

Gemma Holmes 2013 szeptemberében szenvedett közúti balesetet, a bristoli Frenchay Kórházba szállították, a baleset következtében kómába került.

Az orvosok elmondták a nő szüleinek, hogy lányuknak nincs sok esélye a felébredésre, ugyanakkor négy hetes terhességet állapítottak meg nála.

Végül a nő több hetet követően felébredt a kómából. Fejsérülése miatt semmire nem emlékezett, így feletébb váratlan volt neki az orvosok beszámolója állapotáról.

„Felébredtem, és az orvosok elmondták, hogy kórházban vagyok miután súlyos balesetet szenvedtem. Majd közölték azt is, hogy 11 hetes terhes vagyok” – emlékezett vissza a történtekre Gemma. Az orvosok rákérdeztek, hogy meg akarja-e tartani a babát, amire a nő azt felelte, hogy természetesen megtartja.

Szörnyűségek ide vagy oda, az édesanya kivirult, és hihetetlenül édes a kisfia. A gyermek a Rueben nevet kapta.

A szülésig Gemmánál nem tudtak komolyabb beavatkozást végezni az orvosok, így addig kerekesszékbe kényszerült.

Ám fia születése után újra megműtötték, és neki is újra kellett tanulnia járni, miközben épp a fia is megtette első lépéseit.

“Anyukám mindig azt mondta, ha pozitívan gondolkozom, akkor pozitív dolgok fognak történni velem” – mondta Gemma, aki nagyon boldog, hogy hitt a gyógyulásában, ráadásul egy csodálatos kisfiúval is megajándékozta a sors.

Így néz ki anya és fia most:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!