A 40 éves nőt rettenetesen megalázták a súlya miatt, ő tanítani való módon vágott vissza:

A Nagy-Britanniában élő 40 éves nő, Sarah Arnold élete legnagyobb részében gúnyolódások céltáblája volt, jelentős túlsúlya miatt számtalan csípős megjegyzést kapott.

Sarah már gyermekkorában rengeteg egészségtelen ételt, sült krumplit és fagylaltot fogyasztott, így már kamaszkorában XL-es volt a mérete.

Egészségtelen táplálkozásán felnőtt korában sem változtatott, rengeteg gyorséttermi kaját és irtózatos mennyiségű tésztát fogyasztott, aminek eredményeképp jókora súlyfelesleggel küzdött:

Aztán mikor a moziban két jegyet vetettek vele, mert egy széken nem fért volna el, átkattant benne valami, és drasztikus fogyókúrába kezdett.

Elmondta, hogy rengeteg zöldséget, és sovány húst evett, amik elősegítették a fogyást. Ám azt is hozzátette, hogy volt olyan pillanat, mikor egy kis majonézt és sajtot is tett a kajájához, pedig nem lett volna szabad. Ennek ellenére, tartja a szigorú étrendet és nem szándékozik újra elereszteni magát és meghízni. Az egészségtudatos étkezés mellett rengeteget úszott és az edzőterembe is lejárt.

Mindennek pedig az lett az eredménye, hogy immáron mindössze 69 kiló: a képek mindennél jobban szemléltetik a változást:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!