25 éve történt Judy szörnyű balesete: megrázó fotókon mutatta meg régi arcát!

Épp most 25 éve annak, hogy Judyval megtörtént az a borzalmas baleset, melyben arca összeroncsolódott, ő maga pedig törött csontokkal, átszúrt bordával élet és halál között lebegett.

Az énekesnő így emlékezik vissza a szörnyű napra: “Hogy telik az idő… Akkor ott, azokban a napokban nem láttam hogy mi lesz velem 25 év múlva.. Ahogy azt sem, hogy mi lesz fél év múlva.

Igazság szerint semmit sem láttam, csak egy nagy homály volt előttem. Semmi terv, csak gondolatok.

Próbáltam a fájdalmas pillanatokban megtalálni azokat a pozitív gondolatokat amik egyszer csak előre visznek.. Kerestem a kiutat, a kapaszkodókat. Rájöttem, a kapaszkodó és a kiút ÉN MAGAM VAGYOK! A jövő előttem, a tegnap már mögöttem…

Eldöntöttem akkor ott, és abban a helyzetben, hogy MINDIG képes leszek küzdeni magamért! Ugyan számtalan gondolat megfordul ilyenkor az ember fejében, ahogy akkor nekem is… de feladni sokkal NEHEZEBB lett volna.

MÉRLEGELTEM… és mindig volt annyi erő bennem hogy megállíthatatlanná váljak… Tudom sokan már unják ezt a történetet, de higgyétek el, győzelmet aratni a lehetetlenből, nagy büszkeség, még 25 év távlatából is!

Hiszen minden nap van olyan, akinek PONT RÁM VAN SZÜKSÉGE! Aki kéri hogy nyújtsam a kezem, és akik az én történetemből merítenek erőt.

Nem kívánom hogy éld át, és hogy tapasztald meg milyen az igazi küzdelem, de tudd, hogy én ettől lettem igazán erős! Kell mindenkinek egy ébresztő, hogy értékeljük az életünket, és hogy merjünk igazán élni!

Mert az élet is egy pillanat… Ahogy nekem is egy pillanat döntötte el a sorsom! Nem bánok semmit, és már vissza sem csinálnám, hiszen elképesztő erőt adott, és büszkeséget, hogy most itt tartok, és ÉLEK” – olvasható az énekesnő bejegyzésében, melyhez több fotót is csatolt, amin látszik régi arca is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JUDY🎤🎤🎤🎤 (@kisjudy) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Judy Instagram oldala)