14 évesen kölcsönvette szülei autóját, példátlan büntetést kapott a fiú: szerinted jogos vagy túlzó?

Amikor tombol a kamaszkor, alig várjuk, hogy szüleink elutazzanak és végre azt csináljunk, amit csak akarjunk, miénk legyen az egész lakás, és ne szóljon bele senki abba, mivel töltjük az időnket.

A 14 éves Angel Martinez is kihasználta az alkalmat, mikor elutaztak a szülei. Élvezte a függetlenséget, hogy a maga ura.

Kitalálta, hogy előbb gyönyörűen lemossa a családi kocsit, aztán, mivel a slusszkulcs is otthon maradt, beleül és kipróbálja.

Így is tett a 14 éve fiú: a szép tiszta autóval elindult egy próbaútra a csendes, kihalt, kertvárosi utcákon.

Igen ám, de a szomszédok meglátták, és nagyon aggódtak a fiú testi épségéért, illetve azért, hogy elüt valakit.

Ezért hívták a rendőrséget, akik pedig értesítették a szülőket, hogy a 14 éves fiú, akinek természetesen még nincs jogosítványa, egy kis „örömautókázásra” indult.

A szülők egészen egyedi büntetéssel álltak elő: úgy döntöttek, elárverezik Angel összes holmiját, mindent, ami a fiú szobájában volt.

Miközben neki magának ott kellett ülnie a ház előtt, és végignéznie, ahogy a szomszédok kedvükre válogatnak márkás ruhái és drága elektronikai eszközei közt. Rövid időn belül minden gazdára talált, még a fiú ágya is.

„Sajnálom, hogy elloptam a szüleim autóját, és száguldoztam.” – állt egy nagy kartontáblán magyarázatképpen.

A fiú egyébként nem borult ki a büntetés hírére, sőt, jogosnak tartja azt, hiszen ő is tudja, könnyen nagyobb baj is kerekedhetett volna a dologból

Te mit gondolsz? Jól tették a szülők, hogy így büntették az autókázó kamaszt? Ne felejtsd el megosztani!