Schobert Norbi meseszép helyre vitte Rubint Rékát szülinapján, aki sírva fakadt a látványtól

Rubint Réka június 28-án ünnepli 43. születésnapját. Ez alkalomból párja, Schobert Norbert egészen mesés helyre vitte őt, ráadásul a káprázatos nyaralóparadicsomba édes kettesben utaztak el.

A helyszín nem más, mint Positano, Olaszország, az olasz tengerpart egyik leglélegzetelállítóbb része, ami az Amalfi-part több településével együtt az UNESCO világörökséghez tartozik.

Réka rendkívül meghatódott, ami ebből a videóból is látszik. A könnyeivel küszködve mondta el az őt filmező Norbinak: “Mindig ide vágytam, és te kitaláltad”.

Réka külön posztban méltatta férjét, és alig akarta elhinni ezt a csodás ajándékot. Ezt írta Norbiról a közösségi oldalán: „A Szerelmem! 20 éve! Hatalmas szívvel hord a tenyerén 20 éve! 20 éve ragyogtat! Igen! Olykor túl őszinte! Egyetlen bűne van, hogy megakarja menteni a világot a “zsírbörtöntől”, az elhízás okozta betegségektől és depressziótól! Szeretem! A Szerelmem! Csodálatos Ember!

Aki olykor, mint mindenki más hibázott, de tanult belőle és rengeteget változott, változtatott! Egy óriási, hatalmas Kincs, aki segít és csak ad, ott ahol csak tud” – írta posztjában a születésnapos Rubint Réka.

Itt pedig láthatod is ezt a csodás tájat:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NORBI hivatalos oldala (@norbi.update) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!