60 évet éltek együtt: aztán a vigasztalhatatlan férj egy fontos üzenetet talál elhunyt felesége erszényében

Fiatalon minden romantikus lélek a hosszú, évtizedeken át tartó, mindenen átsegítő, igaz szerelemre vágyik. Az alábbi kedves, szeretetreméltó párnak megadatott mindez. Több mint 60 évet éltek le egymás mellett, boldogságban.

Jimmy és Billie Breland fiatalon ismerkedtek meg. Billie tanárnő volt, Jimmy pedig baptista lelkésznek tanult, amikor először találkoztak. A templomban ismerték meg egymást, és azonnal tudták, hogy ez bizony szerelem első látásra. Nemsokára össze is házasodtak, és 60 éven át boldogan éltek együtt. Három gyerekük és hét unokájuk született, olyan családjuk volt, amilyenről a legtöbben csak álmodnak.

2015-ben azonban Billie megbetegedett, és bár az orvosok mindent megtettek érte, a nő 83 éves korában végül elhunyt, hátrahagyva élete szerelmét.

Jimmy vigasztalhatatlan volt. Bár a családja végig mellette maradt, és mindenben támogatták, felesége elvesztésével valami örökre megváltozott, és már soha többet nem lehetett a régi. Aztán, néhány nappal később, amikor Jimmy éppen elindult otthonról elintézni néhány dolgot, egy kis papírdarabra bukkant a pénztárcájában. Mint kiderült, elhuny felesége hagyott neki üzenetet. Billie gyakran hagyott üzeneteket kis cédulákon a férjének, így, amikor megtalálta felesége utolsó üzenetét a tárcájában, Jimmy szinte érezte felesége jelenlétét.

„Kérlek, ne sírj, mert meghaltam! Mosolyogj, mert éltem! Tudd, hogy jó helyen vagyok! És tudd, hogy ismét találkozunk majd! Várni foglak!” – szólt a szívhez szóló üzenet.

Az üzenetnek megvolt a hatása, Jimmy végre képesnek érezte magát, hogy elviselje az életet szerelme nélkül, aki 60 éven át mellette volt.

Csodás gesztus volt ez a feleség, Billie részéről: az üzenetből jól látszik, hogy még halálának pillanatában is a férjére gondolt és vele törődött.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: twice)