Vujity Tvrtko a Fico elleni merényletről: “Különösen megdöbbent, hogy nem kevesen örömüket fejezik ki a…”

A szerdai, Robert Fico elleni merénylet szinte mindenkit megrázott, és egyre több ismert magyar ember mondja el, mit gondol.

Így tett Vujity Tvrtko is, aki közösségi oldalán írta le, mi a véleménye a borzalmas esettel kapcsolatban.

“Megszokhattátok, hogy oldalamon semmilyen direkt-politikai cikk, írás, beszámoló nincs. Nem is lesz és ez sem az!

Szerdán merényletet követtek el a Szlovák Köztársaság miniszterelnöke, Robert Fico ellen.

Nem érdekel és nem befolyásol Robert Fico politikai hovatartozása és politikai tevékenysége, ugyanakkor le kell írnom: mérhetetlenül elítélem az erőszak minden létező formáját.

Ahogy annak idején megrázott és megrémített a Zoran Đinđić néhai szerb miniszterelnök elleni gyilkosság, úgy most megráz ez a borzalmas eset is.

Az pedig különösen megdöbbent, hogy nem kevesen örömüket fejezik ki a merénylet okán, vagy éppen párhuzamba állítják az esetet a saját országuk politikai szereplőivel, sajnálkozva, hogy mindez nem velük történt meg!

Sokan -politikai és nem politikai szereplők is- elgondolkodhatnának azon, hogy hogyan jutottunk el idáig és hová tartunk, ám a mesterséges gyűlöletkeltés és egymásra-mutogatás “kultúrájában” nehéz meghallani a józan szót!

Részemről “mindösszesen” annyi: nemet mondok az erőszak minden formájára, a szóbelire éppúgy, mint a fegyveresre! Robert Ficonak gyors és teljes felépülést kívánok” – közölte bejegyzésében.

Közben az is kiderült, milyen állapotban van jelenleg a szlovák miniszterelnök. Ide kattintva megtudhatod, és exkluzív videókat is láthatsz.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!