Tóth Gabi videóban tálalt ki! Bevallotta, hogy fogadta őt Papp Máté Bence családja:

Együtt adott interjút a TV2 Mokka című műsorának Tóth Gabi és szerelme, Papp Máté Bence. Olyan témák is szóba kerültek a beszélgetésben, melyekről eddig még nem volt szó.

Arról is beszéltek, hogy fogadták a családtagok, barátok, ismerősök, mikor kiderült, ők ketten együtt vannak.

“A környezetünket egy picit megsínylette ez az időszak, az ismerőseink között egy szűrő ment végbe, és akik velünk voltak igazán, azok velünk maradtak, akik meg csak felszínesen, azok meg hittek a lapoknak, és így elveszítettük őket.

Ez jó is, mert egy olyan közeg jött létre körülöttünk, akik…” – kezdte a Mokkának Papp Máté Bence, ám a mondatot már Tóth Gabi fejezte be:

“Akik őszintén velünk vannak, és tudjuk, hogy támogatni fognak bennünket a jövőben is” – hangsúlyozta az énekesnő.

Gabi azt is kifejtette, hogy új szerelme egész családjával remekül megtalálta a közös hangot:

“Egy olyan szerető közegben vagyok, olyan csodálatos családja van a Máténak, amiért nem lehetek elég hálás, hogy befogadtak.

Hogy együtt bulizhatunk népzenére akár az édesanyjával esténként, amikor vacsorát főz nekünk” – lelkendezett az énekesnő.

Az is kiderült, hogy Máté nagyon jól kijön Hannarózával, Tóth Gabi és Krausz Gábor kislányával is.

“Hiába volt sok bántás, Máté kitartott mellettem, és nem azt mondta, hogy köszi, de ezt a nagy batyut nem kérem, és nagyon szereti Hannit, nagyon támogat engem, nagyon összekovácsolt bennünket ez az időszak” – árulta el az énekesnő.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!