Tóth Gabi állami gondozottakról írt, Osváth Zsolt kiborult: “Érzéketlen, tiszteletlen, de ami talán a legfontosabb, nagyon…”

Osváth Zsolt YouTuber nagyon kiborult attól, hogy Tóth Gabi a tájszólása miatt elszenvedett csipkelődéseket az állami gondozott gyerekek hányattatott sorsához és traumáihoz hasonlította.

Az énekesnő így írt közösségi oldalán: “Vidéki lányként tájszólással beszéltem, ami miatt sokan gúnyoltak és lenéztek. Bár erős megfelelési kényszer működött bennem, egyetlen percre sem éreztem, hogy befogadtak volna.

Őszintén átérzem az állami gondoskodásban nevelkedő gyermekek helyzetét. Azt hiszem, hasonló érzésekkel , társadalmi előítéletekkel találkoznak, mint annak idején én is” – olvasható Gabi bejegyzésében.

Osváth Zsolt maga is állami gondozott volt, így személyesen tapasztalta meg, mi mindenen kell ezeknek a gyerekeknek keresztülmennie.

Videójában a következőket üzente Gabinak: „nem hasonlíthatod össze a tájszólásodból adódó kellemetlenségedet az állami gondozottak megpróbáltatásaival.

Mert egyszerűen ez méltatlan, ez nem ildomos. És ki merem mondani, hogy sértő, bántó, és ez egyszerűen nem szabad, hogy beleférjen.

Érzéketlen, tiszteletlen, de ami talán a legfontosabb: nagyon kegyetlen is” – mondta Zsolt, majd hozzátette:

„Azt gondolom, hogy téged nem vezérelt a rossz szándék. Maximum talán az elismerés vagy a jóemberkedés egy picit benne lehetett.

De tudom, hogy a poszt megfogalmazásánál nem gondoltál abba bele, hogy ezzel kiknek okozol kellemetlen perceket, vagy ki az, akinek ezzel esetleg fájdalmat tudsz okozni.”

Itt láthatod Osváth Zsolt üzenetét. Neked mi a véleményed? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!