Tóth Gabi: A koncerteken nem jön oda senki, hogy azért nem szeretlek, mert láttam a karodon egy…

A Petőfi TV Magas és mély című műsora hosszabb interjút készített Tóth Gabival.

A beszélgetésnek több tanulságos része is volt, az énekesnő sok fontos témát is szóba hozott:

“A koncerteken nem jön oda senki, hogy »Tóth Gabi, azért utállak, mert keresztény vagy«

Senki nem mondja, hogy »azért nem szeretlek, mert nem tudom milyen órát láttam a karodon«, vagy »azért mert matyóruhát vettél fel«.

Senkit nem érdekel ez, ilyenekkel nem találkozom. Meg nem olyan bátrak ám az emberek, hogy szemtől szembe odajöjjenek hozzád és megmondják.

Egy-egy pillantásból látom. Ha elmegyek mondjuk egy forgatásra, és egy stábtag hogy néz rám, akkor abból egy picit érzékelem.

Három mondatot beszélgetünk, aztán már mosolyog. Igazából ennyire van súlya ennek az egésznek” – árulta el Gabi.

Az álmairól pedig így vallott az énekesnő: “Nem tudok olyan álmot mondani, amit nem értem volna el. Minden álmomat elértem, amit kitűztem.

Az, hogy milyen rögös úton, nagyon izgalmas volt. Ezeket az élményeket soha senki nem fogja tudni elvenni tőlem, bárhogyan bántanak, bármit olvasnak rám.

Attól, hogy egy út nehéz, attól az még nagyon izgalmas, és nagyon sok boldog pillanat is van benne. Nekem ez a küldetésem, én a zenéért jöttem erre a Földre.

Ha a zenén keresztül tudok valamit adni, akkor boldog vagyok. És ha valaki jön velem, akkor jön velem, ha valaki nem, semmi baj! Nagyon boldog vagyok azzal a közösséggel, akik velem tartanak, és köszönöm nekik” – hangsúlyozta.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Petőfi TV)