Rúzsa Magdi videóban tálalt ki a gyereknevelésről: “Nem tesszük ki a hisztit, csomó mindent, ami…”

Új videósorozatot indított Rúzsa Magdi, melyben gyereknevelési tanácsokat ad a nézőknek. Így ír erről:

“Amióta anyuka vagyok foglalkoztat, hogy vajon mi az, amit jól csinálunk a gyerekekkel és mi az, amit csinálhatnánk jobban.

Ezért is örültem nagyon annak, amikor a Fisher-Price felkért, hogy beszélgessek dr. Sipos Lilla gyermeknevelési tanácsadóval, osszam meg tapasztalataimat, kérdezzek, meséljek anyaságról és persze a gyerekekről és próbáljunk meg más szülők számára is hasznos tanácsokkal szolgálni. Leültünk beszélgetni… és alig akartuk abbahagyni.

A beszélgetésből készített 10 részes mini videó sorozat részeit mostantól 10 héten át itt találjátok.

Minden videónak külön témája lesz, beszélgetünk az alvásról, az evésről, az anyai ösztönökről, de a büntetésről, a fejlesztésről és rengeteg más fontos dologról is.

Célunk az, hogy ezeket a beszélgetéseket veletek folytassuk. Ha nektek is eszetekbe jut az adott heti témával kapcsolatos kérdés tegyétek fel a videó alatt kommentben, és Lilla a hét végén minél több kérdésre igyekszik egy videós posztban válaszolni.”

A videóban így beszélt: “Azt látom hármasikrek mellett, hogy ha egy nap születne még egy gyerekem – bár nem készülök rá – nagyon-nagyon másképp csinálnék nagyon sok mindent.

A saját gyerekeimen keresztül is látom, hogy három gyerek mennyire különböző. Náluk például a beszédben, érdeklődési körben, és csomó minden másban is akkora az eltérés” – hangsúlyozta.

Közölte, hogy félrevisz, hogy a közösségi oldalakon az emberek csak a gyereknevelés szép pillanatait mutogatják.

“Mindenki kiteszi a legszebb és a legügyesebb pillanatokat, és nem tesszük ki a hisztit, csomó mindent, ami akár segíteni tudna, hogy lám, a másik gyerek is behisztizik, a másik gyereknél is vannak alvásproblémák, a másik gyerek is tud úgy fogzani, hogy üvölt.

Szóval ez az összehasonlítgatás szerintem szörnyű, nemcsak gyerekeknél, felnőtteknél is. Ezt abba kellene hagynunk, mert bevisz az erdőbe” – árulta el Magdi. Itt megnézheted a beszélgetés első részét.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!