A nővér fáradhatatlanul ápolta az intenzíven ezt a kisbabát: aztán az édesanya zokogva kérte egy életbevágó dologra

Egy Illinoisi ápolónő adoptálta egyik kis betegét, akiről a gyermekgyógyászati intenzív osztályon gondoskodott. Angela Farnan most már hivatalosan is édesanyja Blaze-nek.

“Ez a fiú igazi áldás az életünkben.” – mondta a boldog édesanya a Good Morning America című TV műsorban. “Tele van örömmel. A mosolya az egész házat beragyogja.”

A kisfiú szívelégtelenséggel született, első műtétje idején mindössze három napos volt. Pár nappal később újabb beavatkozásra volt szükség, és még legalább egyszer kés alá kell feküdnie. Az is elképzelhető, hogy a későbbiekben szívátültetésre lesz szüksége

Angela az egyik nővér volt, aki gondoskodott a kisfiúról a kórházban. Azt mesélte, a fiú szülei, akik nagyon távol élnek az intézménytől, nem rendelkeztek elengedő pénzzel ahhoz, hogy folyamatosan gyermekük mellett legyenek, illetve nem tudták állni a drága kezelések díjait sem. Farnan ekkor – a biológiai szülők beleegyezésével – ún. rövid távú gondnoksága alá vette a fiút. A második műtét után Blaze biológiai anyja sírva kérte a nővért, hogy fogadja örökbe fiát.

“Ez egy érzelmileg megterhelő pillanat volt nekem, és a férjemnek is. Blaze anyja azt mondta, a párjával megbeszélték a dolgot, és úgy gondolják, a kicsi számára az lesz a legjobb, ha mi fogadjuk örökbe.

Az anya sírt, és azt mondta, csak azt szeretné, hogy ne gondolják, hogy ő rossz anya. Azt feleltem neki, hogy felelősségteljes, jó döntést hozott, és nem is kérdés, hogy imádja a kisfiát.” – mondta a nővér.

Farnan és férje Rick most már büszke szülei Blaze-nek. A nő azt mondta, hogy nagyon jó személyiségű a baba, jó kedélyű, aki szeret zenét hallgatni. “A szülővé válás leírhatatlan érzés. Életünk egyik legjobb napja volt” – mondta az újdonsült édesanya.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: eztnezmeg.com)