Megtörte a csendet Rónai Egon! Elárulta, mi a véleménye a botrányos Magyar Péter interjúról!

Rónai Egon sokat várt azzal, hogy minősítse saját műsorvezetői teljesítményét az elhíresült Magyar Péter interjú kapcsán.

Rónai a nézőktől, a szakemberektől és a kritikusoktól kapott hideget-meleget azok után, ahogy és amilyen stílusban Magyar Pétert kérdezte.

Magyar Péter számára cseppet sem volt komfortos a helyzet, hiszen néhány perc után kivonult a stúdióból, faképnél hagyva ezzel Rónait.

Rengetegen véleményt nyilvánítottak az ügy kapcsán, és a legtöbben elmarasztalták a műsorvezetőt az interjú miatt.

Így tett a Magyar Újságírók Országos Szövetsége alelnöke, Vicsek Ferenc is, kemény hangú kritikát fogalmazott meg Rónai Egonnal szemben: ide kattintva láthatod.

Kéri László sem finomkodott az eset kapcsán: hogy mi az ő véleménye, azt ide kattintva tudhatod meg.

De a legkeményebb beszólások Puzsér Róberttől érkeztek Rónai Egon felé. Hogy mi mindent mondott, ide kattintva láthatod.

Rónai Egon most saját közösségi oldalán, egy kommentben reagált a kritikákra. Ezt írta:

“A nézői kritikákról: azt elfogadom, hogy kezdhettem volna gratulációval. Ám ha figyelmesen megnézné (valaki) a felvételt, én azon a ponton lezártam a vitát, amikor azt mondja Magyar Péter, hogy el fogja olvasni: köszönöm, ennyit szerettem volna – ezt mondom.

És nem én folytatom” – hangsúlyozta a műsorvezető. Itt az RTL összefoglalóját láthatod az interjúról és igencsak zajos utóéletéről:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!