Már Tóth Gabi barátja, az ismert műsorvezető sem hajlandó őt sajnálni: “Nincs mit védeni, itt nem ő az áldozat, hanem…”

Még mindig Tóth Gabi és Krausz Gábor szolgáltatják a legfőbb témát a magyar internetes oldalakon, és mindenkinek megvan a véleménye a válásukról.

A legtöbben Krausz Gábort sajnálják, aki nagyon úgy néz ki, hogy a többé-kevésbé vétlen fél volt a dologban.

Egy szívszaggató videóban mondta el a séf, mik lettek volna a tervei az új házban a családjával. A felvételt ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megnézheted Tóth Gabi új párjának, Máténak az izmos felsőtestét, melyet póló nélküli fotón mutatott meg. Vajon ez vette le a lábáról Gabit?

Azt a Tóth Gabit, akit már jóbarátja sem tud sajnálni. Ábrahám Róbert, az ismert műsorvezető így beszélt erről videójában:

„Tóth Gabit most nekem sajnálnom kellene? Jó viszonyban vagyunk Gabival, a férjével, Krausszal is.

Nagyon sokszor kiálltam és megvédtem Gabit, amikor azért támadták, amiért a másik oldalon színészeket, énekeseket, hírességeket az égig emelnek.

De miért kellene sajnálnom, hogy egy ilyen helyzetben rajta köszörülik a nyelvüket, álszentnek nevezik és gúnyolódnak ezen a jelenségen, amikor azzal a csávóval mutatkozik pár nappal később, akivel megcsalta a férjét? Ezen mit kellene sajnálnom?

Gabinak meg kellene tanulnia felelősséget vállalni a tetteiért, és nem mindig abban a kényelmes áldozati pózban mondani, hogy jaj, mindenki ellenem van, mindenki bánt.

Amikor ennek volt igazságalapja, akkor mindenki, aki tehette, kiállt mellette. De egy ilyen helyzeten nincs mit védeni, itt nem ő az áldozat, hanem a kislánya és Krausz az áldozat.

Ez ennyire pofonegyszerű” – hangsúlyozta, majd így folytatta: „Én akkor is elhittem volna, hogy keresztény meggyőződésű csaj, ha megmarad abban a karakterben, amiben mindenki megismerte és megszerette.”

“Joggal nevezik álszentnek, mert az” – ismételte meg újra az egyik legfontosabb megállapítást a műsorvezető. Itt láthatod a videóját, nagyon tanulságos.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!