Krausz Gábor borította a bilit, kipakolt válásáról: “Hogy ki a sértett, ki a kevésbé sértett, az…”

Hosszú interjút adott Krausz Gábor, melyben szóba került, hogy telt a karácsonya, és korábbi házasságának válságáról és hosszan beszélt.

A séf persze igyekszik továbblépni, már Mikes Annával való kapcsolatát is felvállalta.

Legutóbb Annával épp Bécsben romantikáztak, hogy hol és mit csináltak, azt ide kattintva láthatod.

Gábor a Mandinernek adott interjúban elmondta: “Idén végre megtapasztaltam, hogy mi a karácsony lényege, a mostanihoz hasonló békességet és nyugalmat ugyanis még nem éreztem.

Korábban arról szólt az ünnep, hogy mindenki meg akart felelni mindenkinek, most viszont – a körülmények ellenére is – az eddigi legmeghittebb, legnyugodtabb szentestét éltük meg, közösen a családommal.

Gyakorlatilag Hanni lányom is végig velem volt, egy napot töltött az anyukájával. Szóval olyan igazi boldog karácsonyunk volt” – kezdte Krausz Gábor, majd később rátért Tóth Gabival való konfliktusára és válására:

“Egyszerű oka van annak, hogy miért nem akartam nyilatkozni: igyekszem a négyéves kislányom érdekeit szem előtt tartani. Mindaz ugyanis, ami most megjelenik rólunk, tíz év múlva ugyanúgy elérhető lesz az interneten, és nem szerettem volna, ha az iskolában a szülei válásán csámcsognának, vagy esetleg bántanák ezért.

Nem akartam, hogy arról olvasson majd, hogy az édesanyja és az édesapja a nyilvánosság előtt vitatkozik, egymásnak feszül. Ez kettőnk dolga.

A házasságunknak vége, és nem tagadom, ez mindig két emberen múlik. Hogy ki a sértett, ki a kevésbé sértett, az szintén csak ránk tartozik.

Tudatos döntés volt tehát a részemről, hogy nem osztottam meg a nyilvánossággal, mi történt köztünk valójában” – árulta el a séf.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)