Kiderült, milyen típusú rák okozta Tompos Kátya halálát! Ez a borzalmas betegség ragadta el:

Tompos Kátya néhány hete, május 31-én hunyt el. Azt tudni lehetett, hogy a rák egyik fajtájával küzdött, ám közelebbi információt eddig nem árultak el a betegségéről.

A Meglepetés magazin legújabb cikkéből most kiderül, mi volt az az alattomos kór, ami ellen hiába harcolt Kátya.

“A színésznő évek óta küzdött a leukémia egy ritka fajtájával, de nem akarta, hogy a közönség tudomást szerezzen róla, betegségével nem kívánta terhelni az embereket.

Azt mesélte, nagyon gyenge, sokat pihen, de megpróbál megerősödni. A különböző műtétek, orvosi kezelések ideig-óráig hatásosnak is bizonyultak.

„Visszavágyom Új-Delhibe és Kalkuttába, mert ott olyan élmények értek, ami által több lettem. Felkavaró volt látni a szegénységet, az utcán élő gyerekeket, akiknek esélyük sincs egy jobb életre.

Ezt látva átértékelődött bennem sok minden, gyakran álmodom Indiával. Ez az ország többek között megtanított arra, hogy elhiggyem, a dolgoknak jelentőségük, céljuk van, nem véletlenül történik velünk, ami történik” – mondta a Meglepetésnek.

Legnagyobb slágere mindeközben új változatban is megjelent: ha kíváncsi vagy rá, milyen gyönyörű Kátya hangja ebben a verzióban, ide kattintva meghallgathatod.

Kátya India után vágyakozott, a lelki békéjét is igyekezett egyensúlyban tartani, de egyre nehezebben ment számára.

Végül szervezete feladta a küzdelmet a leukémia, azaz a vérrák ellen. Olyan fiatal volt! 41 évesen ment el…

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Tompos Kátya Facebook oldala)