Kiderült, miért nem jelent meg Gajdos Tamás az ATV Híradójában: ő maga vallotta be, hol volt

Szerda délután fél hat körül Gajdos Tamásnak kellett volna vezetnie az ATV Híradóját, ám ő nem jelent meg a stúdióban.

Mivel nem ért be időben, kollégájának, Rónai Egonnak kellett beugrania helyette.

Ő vállalta a feladatot és remekül helytállt, így nem maradt el a jól megszokott hírműsor az ATV-n.

Gajdos Tamás saját maga vallotta be, hol volt korábban, és miért nem ért be a kezdésre.

Így nyilatkozott a Blikknek: “A hétvégén sorra kerülő öttusa-, háromtusa-Európa-bajnokságra készülök, és Klausmann Viktor barátom domonyvölgyi tavánál készültem a versenyre, ami úszásból, futásból és lézerpisztolyos lövészetből áll.

Sajnos az autóm műszaki meghibásodása és az otthonomtól való nagyobb távolság miatt nem értem volna be időben a stúdióba, elég későn, fél órával a Híradó kezdete előtt jeleztem a hírigazgatónak.

Ezt követően kerestek helyettest. Szerencsére Rónai Egon el tudta vállalni a délutáni Híradó vezetését, amiért nagyon hálás vagyok neki, mert a tőle megszokott profizmussal vezényelte le az adást.

Én magam már a Híradó közben léptem be az ATV székházába. Mindenkitől bocsánatot kérek és természetesen vállalom a belső vizsgálat következményét és az esetleges büntetést, akármi is legyen majd.

Külön köszönöm az ATV minden munkatársának, hogy segítettek megoldani a kialakult helyzetet, és mindenféle fennakadás nélkül lemehetett a délutáni Híradó” – árulta el Gajdos Tamás.

“Nos, ez is megesett. Gajdos Tamás barátommal történt egy kis malőr, elveszett a téridő-kontinuumban, de majdnem jókor meglett: kedvesen integetett, miközben helyette vezettem a koraesti ATV Híradót.

Én nagyon élveztem” – remélem, másoknak sem okoztam a beugrásommal csalódást – írta közösségi oldalán Rónai Egon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rónai Egon (@ronaie) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: ATV)