Fia autóbalesetben hunyt el, ám szívét felajánlották másnak: így az anyuka újra hallhatja fia szívének dobbanását

Anna Lewis egy szörnyű autóbaleset miatt veszítette el fiát, Greg Ricks-t. Greg 2016-ban hunyt el, amikor lesodródott az útról és egy hatalmas fába ütközött. A 31 éves férfi a Halifax szállítmányozási osztályán dolgozott és három fiút hagyta maga után.

„Amikor megkérdeztek, az első reakcióm az volt, hogy nem. Egyszerűen furcsán éreztem magam. Aztán hirtelen arra gondoltam, hogy nem hagyhatom, hogy a fiam csak így elmúljon.

Nem tudnék úgy élni. Tudtam, hogy Gregnek hatalmas, gyönyörű szíve van és akartam, hogy tovább dobogjon”- mondta Anna, Greg édesanyja egy interjúban.

Véletlen egybeesés, hogy a férfit, akit Greg megmentett, szintén Gregnek hívják és nagyon nagy szüksége volt a szívátültetésre. A férfinek szívrohama volt hónapokkal azelőtt és egy nyitott szívműtéten ment keresztül. Sajnos az állapota súlyos volt.

Azon a napon, amikor Anna fiának szerveit kivették, Greg bement a sebészetre, hogy elvégezzék a transzplantációt, így végre újra teljes életet élhet, anélkül, hogy az egészsége miatt kellene aggódnia.

Anna és Greg felvették egymással a kapcsolatot a műtét után. Anna szeretett volna találkozni Greg-gel és családjával. Levelet írt Greg-nek és mesélt neki a fiáról.

„Szívszorító és izgalmas volt”- mondta Greg felesége. „Amikor a férjem a transzplantációs listára került, tudtuk, hogy ezért valakinek az életét kell adnia, hogy ő élhessen. Keserédes.”

Amikor találkoztak, Anna kapott egy sztetoszkópot, így tényleg újra hallhatta fia szívét dobogni.

Amikor Greg szívét hallgatja, nagyon elérzékenyül, ugyanakkor mosolyog is, tudván, hogy a fia ily módon tovább él. Anna könnyekben tör ki és halkan mondja „Köszönöm!”

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: otletdivak.hu)