Felvették, ahogy Vastag Csabával őrjöngve üvöltözik új felesége: az énekes kiguvadt szemekkel nézte

Nem akármilyen indulatok és izgalmak várhatóak a Nyerő Páros című műsor vadonatúj, hetedik évadában, ahol ismét nyolc híresség költözik be a megújult villába és küzd meg a Nyerő Páros címért.

Vastag Csaba nevét egy ország ismeri: a Fonogram-díjas énekes volt az X-Faktor történetének legelső aranyérmese. Párja Domján Evelin, pontosabban Vastagné Domján Evelin.

Versenybe száll Voksán Virág, egykori modell, playmate, jelenleg lemezlovas. Párja a mindig sportos és kimért Valentényi László generálkivitelező. Több mint kilenc éve alkotnak egy párt, ez idő alatt pedig két gyermekük is született: Vivi és Beni.

A győzelemre hajt Balogh Eleni, modell, szépségkirálynő. Párja Soós Dávid labdarúgó, jelenleg a Hatvan FC igazolt játékosa.

Széki Attila, vagy ahogyan mindenki ismeri: Curtis. Magyarország egyik legsikeresebb rappere, a The Voice coacha, korábbi labdarúgó. Párja Barnai Judit, egykori válogatott kosárlabdázó, aki profi pályafutása során megfordult a Vasasban, Újbudán, Győrben, és Curtis legnagyobb bánatára az FTC-ben is.

Harcba száll Bálint Antónia hitelszakértő, egykori szépségkirálynő és műsorvezető, párjával Bársony Farkassal, aki jogászként tevékenykedik.

Henry Kettner vlogger, tartalomkészítő, a közösségi oldalak egyik legkedveltebb és legmegosztóbb figurája barátnőjével Kiss Rebekával küzd majd a győzelemért.

Varga Miklós, vagy ahogyan az ország ismeri Joe, az Éjjel-Nappal Budapest rosszfiújaként vált országosan ismertté, jelenleg a Survivor műsorvezetője. Párja Hrovatin Csenge. Csenge és Joe egy forgatáson ismerkedtek meg, a kezdeti barátságból pedig szerelem szövődött.

Boráros Gábor profi MMA-harcos. Habitusáról sokat elárul, hogy húsz győzelméből tizenhármat kiütéssel nyert meg, döntetlen mérkőzéseinek száma pedig mindössze egy. Párja Jákli Mónika influencer. Mónika és Gábor több mint 11 éve vannak együtt, viszont ez a 11 év egyáltalán nem nevezhető csendesnek.

A Nyerő Párosban a győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki jól ismeri párját, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint a bravúros feladatokban.

A párok nemcsak magukért, hanem egymás ellen is játszanak, ugyanis bizonyos feladatokban lehetőségük lesz akadályozni, hátráltatni az ellenfelet.

Emellett a szerelmeseknek a villában is ügyesen kell taktikázniuk, hiszen mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb voksot, és övék legyen a Nyerő Páros trófea – olvasható az RTL közleményében.

Itt láthatod a műsor legújabb ajánlóját, amelyben Vastag Csaba új felesége, Evelin szinte önkívületi állapotban ordít az énekesre:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!