Drámai képeket osztott meg Baukó Éva a balesetéről: mutatjuk a hajmeresztő fotókat!

Mi is beszámoltunk arról, hogy szombaton balesetet szenvedett Baukó Éva, villamossal ütközött autójával.

Most leírta, hogyan történt az ütközés, és hogy érzi magát: “A tegnapi napon a Mogyoródi út és a Nagy Lajos sarkán lévő kereszteződést benéztem sajnos.

Az egyenesen mutató zöld lámpára figyeltem, hogy zöld van és jobbra szerettem volna kanyarodni automatikusan, nem néztem szét és telibekapott egy villamos. A kocsim totálkáros lett.

Nekem nem lett bajom, de azért kivizsgáltak a kórházban, ahol nagyon kedvesek voltak velem.

Nem szerettem volna ezzel haknizni, nem én hívtam fel a Blikket, ők hívtak amikor már a mentő bevitt a kórházba, mert valaki volt olyan kedves, hogy lefotózta a baleset után az autómat és a képet eladta 10 ezer forintért” –  kezdte Éva, majd rátért arra, milyen rosszul estek számára bizonyos reakciók:

“Olyan kommenteket olvastam az újságcikkek alatt, ahol, nevetnek egy ember balesetén-ami bárkivel előfordulhat – hogy én szégyellem magam.

Azért mert valaki nem kedvel, miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni?? Milyen emberek vannak a fotelben a telefon mögött??? Nem szégyellitek magatokat?

Nem is ismertek, csak egy képet láttok rólam! Mert volt véleményem és ki is mertem mondani akár egyes celebekkel, akár mással kapcsolatban.

Én a büdös életben nem kívánnék senkinek ilyet, sem hasonlót és nem nevetnék a baján! Mennyire rosszindulatú , frusztrált beteg emberek vannak, azért hogy az ő sz*ros életük jobbnak tűnjön másokénál. Idegen embereken köszörülik a nyelvüket!?

Senkinek nekik sem kívánok rosszat!!! Vigyázott rám az Őrangyalom – hangsúlyozta feldúltan Éva, aki több fotót is mutatott a balesetről és ripityára tört autójáról:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!