Cooky profi táncos felesége szétalázta Mazsit és táncát: ilyen kemény kritikát rég kapott az özvegy

Berki Mazsi rajongói meg vannak elégedve azzal a produkcióval, amit kedvencük hétről hétre bemutat a Dancing With The Starsban.

Azonban sokan úgy látják, hogy Mazsinak még mindig nincs sok köze a tánchoz és meglehetősen gyengén teljesít a versenyben.

Közéjük tartozik Szécsi Debóra is, aki profi táncos, és a népszerű rádiós műsorvezető, Cooky párja.

Debórának sikerült Cookyval sokáig menetelni az előző évadban, annak ellenére, hogy Cooky és a tánc nem voltak nagy barátok.

Debóra közösségi oldalán, Instagram Storyjában fakadt ki Mazsi táncával kapcsolatban. Így írt erről:

“Könyörgöm… Emberek, ne legyetek már ennyire naívak… Hogy lehet a legrosszabb produkciót továbbjuttatni?”

Ripost utánajárt, és megkérdezte a profi táncostól, pontosan mire gondolt. Ez a válasz érkezett Debórától:

“Ha valakinek félreérthető volt, arra a párra gondoltam, akik mindkét adásban a veszélyzónában voltak és a közönség juttatta tovább őket. Én csak a táncot néztem, én így láttam. Ők voltak rosszabbak. Táncos vagyok, én másképp nézem. Ez nem magának a személynek szólt.

Az idei évadban a sztárok elképesztően erősek. Adél például, Pap Dorci, valamint Linda ruhája is nagyon tetszett. Nem profi táncos, de nagyon szépen használta a kezeit és a lábait is. Szerintem a lányok közül Mazsi a leggyengébb táncban.

Nem bántásból írtam ki. Tudom milyen a parkett, tudom milyen rajta táncolni, tudom milyen nehéz. A laikus néző másképp látja. A szimpátiaszavazással nem értek egyet, de ez megint egy más téma” – közölte a lappal Debóra.

(Kép: Szécsi Debóra Instagram oldala)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagram oldala)