Az anya elment a cukrászdába lánya tortájáért: mikor meglátta, mi van a dobozban a torta mellett, levegőért kapkodott

Kyle Jauregui izgatottan ment a cukrászdába, hiszen aznapra ígérték a tortát kislánya 11. születésnapjára. A torta el is készült és gyönyörű lett, amikor azonban Kyle ki akarta fizetni, az eladó igencsak meglepő dolgot mondott.

Közölte, hogy a számlát már rendezték. Az anya a váratlan kedves gesztustól szinte szóhoz sem jutott, de akkor akadt el igazán a szava, amikor kinyitotta a dobozt, és meglátta a benne lévő levelet:

Kedves születésnapos család! Nagy megtiszteltetés számomra, hogy lányom, McKenna tizedik születésnapján önöket választhattam, hogy kifizessem a tortájuk árát. Sajnos az én lányomat már nem tudom felköszönteni, pedig ma lenne az első kétszámjegyű születésnapja.

Mivel neki már nem tudok boldogságot szerezni, minden évben kiválasztok egy másik születésnapos kislányt, hogy legalább neki örömet szerezhessek! Ma az Önök tortáját választottam! Boldog születésnapot!

McKenna kilenc hónapos korában vesztette életét, édesanyja ilyen különleges módon emlékezik meg a születésnapjáról, minden évben.

Íme a levél, ami a torta dobozában volt:

Kyle kislánya nagyon örült a szép szülinapi tortának és a kedves gesztusnak is:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!