4 órán át hallgatták ki az ügyészek Magyar Pétert! Videóban árulta el, mi mindent mondott!

Miután 4 órán át volt bent az Ügyészségen Magyar Péter, kijövetelekor rögtönzött sajtótájékoztatót tartott. Íme legfontosabb állításai:

“Három állítást tudok önökkel megosztani: az egyik az, hogy Schadl György Rogán Antal propagandaminiszter embere volt.

A második az, amit szintén elmondtam a sajtóban az az, hogy a nyomozás lezárulta, tehát a meggyanúsítás előtt, és Schadl György őrizetbe vétele előtt fél évvel a kormánynak tudomása volt arról, hogy büntetőeljárás zajlik, és titkos megfigyelés.

És erről tájékoztatták már fél évvel a meggyanúsítása előtt Völner Pál igazságügyi miniszterhelyettest. Hogy konkrétan ki mit tudott, és ki kit tájékoztatott, azt nem tudtam elmondani.

A harmadik, és legsúlyosabb állításom, amit szintén elmondtam az ügyészeknek és bizonyítani is tudok az az, hogy Rogán Antal és/vagy az emberei bementek az ügyészségre és manipulálták az ügyészségi iratokat.

Ez annyit jelent, hogy vagy kivettek belőle dolgokat vagy kihúztak belőle dolgokat, vagy megmásítottak benne dolgokat” – közölte.

Magyar Pétert március 26-án 9 órára folytatólagos tanúkihallgatásra hívták be, állítása szerint ekkor hozza majd magával a bizonyítékait. Elmondása szerint ezek hangfelvételek, amelyeken több kormánytag is szerepel, de azt nem árulta el, hogy kik ők.

Az újságírók kérdésére azt is közölte a rögtönzött sajtótájékoztatón, hogy több emberről is vannak hangfelvételei, de nem pontosította, hány emberről van szó, és kik az illetők, csak azt, hogy ő készítette a felvételeket, amikor megtudta, hogy „ez egy maffiaállam, amiből nagyon nehéz kiszállni”.

Arról, hogy miért csak most állt elő ezekkel az állításokkal, noha elmondása szerint hónapok óta a birtokában vannak a bizonyítékok, azt mondta:

“Eddig védtem a családom, most őket már nem tudom, de az országot még talán igen.”

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!