2 új befektető lesz a Cápák közöttben idén ősszel, mindkettő nő: itt van róluk a videó!

Idén új nagyhalakkal bővül a Cápák között csapata, két női Cápával bővül azon üzletemberek köre, akik befektetőként jelennek meg az RTL sikeres üzleti showműsorában – olvasható az RTL közleményében.

Ráadásul a műsortól nem megszokott módon, már ősszel indul a vadonatúj, hatodik évad! Cápák között szeptember 3-tól minden vasárnap 19 órától az RTL műsorán.

Azt, hogy a népszerű női befektető és cápa, Tomán Szabina miért döntött úgy idén nyáron, hogy kiszáll a műsorból, ide kattintva tudhatod meg.

Orbók Ilona és Dr. Varga Eszter személyében két Cápalány csatlakozik a Cápák köréhez, azonban a csapat jól ismert tagjai közül Balogh Levente, Balogh Péter és Moldován András is szerepelnek.

A formátum eredeti változata, az angol Dragons’ Den 2005-ben hódította meg a világot, ma már 45 országban látható, hazánkban 2019-ben került először képernyőre, azóta évről évre nő a sikere.

Az RTL üzleti showműsorának Cápái olyan üzletemberek, akik saját pénzüket kockáztatva döntik el, hogy beszállnak-e egy üzletbe, vagy sem. Az elmúlt évadok során ennek köszönhetően több tucat kis-, és középvállalkozás, valamint startup talált befektetőt és üzleti mentort magának.

A Cápák között hazai indulása óta a Cápák a műsorban összesen majdnem egymilliárd forintot ígértek oda. Bemutatjuk a Cápák között hatodik évadának befektetőit:

Orbók Ilona, a BDO cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője, befektető, a nemzetközi adóstruktúrák kialakításának megkerülhetetlen szereplője. A luxusipar egyik leghitelesebb magyarországi szakértője.

Dr. Varga Eszter, bankár, befektető, jogász, a Pannonhitel Zrt. társtulajdonosa. Dinamikus, eredményorientált executive coach, a Corvinus Egyetem coach képzésének oktatója, Vállalható Üzleti Kultúráért Nagykövet.

Balogh Levente, A vízkirály. A szentkirályi ásványvíz alapító tulajdonosa. Emellett befektető és üzleti tanácsadó, a nemzetközi márkaépítés mestere.

Balogh Péter, a hazai startup közösség meghatározó alakja, közel 50 vállalkozásban van érdekeltsége. Cége, a STRT Holding az ország egyik legaktívabb startup inkubátora, melyet tőzsdére visz.

Moldován András, befektető, sertéstartó, a Wermamba rollercég egyik tulajdonosa, a dinamikus vállalkozások tanácsadója – derül ki a közleményből.

Itt pedig láthatod a műsor ajánlóját:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: RTL)