Kiderült, hol van az egyik legjobb magyar beach: káprázatos, homokos part itt, Magyarországon:

Szerencsére újra látogatható ez a csodálatos partszakasz:

“újra lehet fürdőzni a Körös-torokban. A tengerpart illúzióját keltő homokföveny egyelőre még a Tisza vize alatt rejtőzik, de idén nyáron minden bizonnyal előbukkanhat. A Körös-toroki szabadstrand üzemel, a víz hőmérséklete 23 Celsius-fok körüli” – olvasható a strand Facebook oldalán.

Ráadásul az elmúlt két évben pályázati forrásokat és saját erőt felhasználva félmilliárd forintnyi összeget fordítottak a belföldiek és külföldiek kikapcsolódását, aktív pihenését elősegítő beruházásokra. Ez javarészt a Körös-toroki üdülőterület infrastrukturális fejlesztésére, szolgáltatási körének bővítésére szolgált, ezen belül szálláshelyek – kemping, panzió – felújítására is sor került

És hogy hol található Magyarország eme rejtett gyöngyszeme? Csongrád városában, a mai Körös-torkolatnál fekszik ez a káprázatos homokos beach.

A Körös-toroki Partfürdőről sok magyar még csak nem is hallott, pedig igazán gyönyörű! Ha elég alacsony a vízállás ezen a helyen, akkor úgy strandolhatsz, mintha valamelyik ország homokos tengerpartján lennél. Itt található a Csongrád Nagyréti Természetvédelmi Terület is, ahol a fürdőzés mellett számos más programon is részt vehetsz.

A strand használata ingyenes,  a nyári időszakban bármikor látogatható.

Bővebb információt ezen a linken találsz.

Oszd meg, hogy minél többen tudjanak róla!