Durva, hogy megváltozott Mikes Anna élete! A videóból kiderül, mit csinál most:

Krausz Gábor és Mikes Anna néhány hete már nyilvánosan is felvállalták kapcsolatukat, és úgy tűnik, boldogabbak, mint valaha.

Már jóval korábban elkezdődött a románc, azonban, amíg a pár nem volt biztos a dolgában, nem kürtölte világgá.

Blikknek egy jól informált belső forrás elárulta, hogyan és miként kezdődött Mikes Anna és Krausz Gábor romantikus kapcsolata:

“Már az elején nagyon tetszettek egymásnak, hamar megtalálták a közös hangot. Hamar egymás bizalmasai lettek, hiszen mind a ketten túl egy kapcsolaton kezdtek neki a próbáknak.

Aztán a műsor közepe felé érezték, hogy több van alakulóban közöttük puszta barátságnál. Ám nem szerették volna, ha mindez befolyással lenne a műsorban való szerpelésükre, ezért úgy döntöttek, csak azután kezdenek ismerkedni, randevúzni, ha véget ért a Dancing With The Stars.

Utána viszont sokat találkoztak, és néhány hét alatt kiderült számukra, hogy szeretnék megpróbálni együtt” – közölte a forrás.

Közben az is kiderült, hogy Mikes Annának milyen a kapcsolata Krausz Gábor kislányával, Hannarózával: ide kattintva megtudhatod.

A táncművész élete egyébként durva változáson ment keresztül az elmúlt időszakban. A Dancing With The Stars és Krausz Gábor miatt is rengetegen megszerették őt, táncóráira annyian jelentkeznek, hogy alig férnek el.

E-mailekkel bombázzák őt, mindenki nála akar táncolni: “Nagyon sok e-mailt kaptam tőletek, nem tudtam mindenkinek válaszolni sajnos. Gyertek, gyertek, nem szükséges regisztráció! Szeretettel várok mindenki újat és kezdőt” – írja Anna.

Ez a videó is bizonyítja, milyen sokan vannak az órákon:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mikes Anna (@mikesannams) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Mikes Anna Instagram oldala)