Hoppá! Mikes Anna a világ egyik legapróbb ruhájában pózol! Krausz Gábort most biztos rengetegen irigylik:

Krausz Gábor a napokban Palik László műsorában vendégeskedett és még több részletet osztott meg válásáról és Mikes Annáról. “Amikor elválsz, az olyan, mintha meghalna egy feled, tehát gyászolsz, de amikor gyászolunk valakit, nem mindig azt az illetőt sajnáljuk, hanem magadat.

Mi lesz veled, hol fogsz lakni, miből fogsz élni, mit fogsz csinálni, hogyan fogod fenntartani a gyerekkel a kapcsolatot? Tehát igazából én magamat sajnáltam.

Abban a pillanatban, ahogy a dolgok elindultak jó irányba és kialakult a rendszer, onnantól fogva szépen lassan ezt le tudtam zárni” – nyilatkozta a folyamatról Gábor, majd rátért új kapcsolatára Mikes Annával.

Azt is elárulta, hogy miért vártak heteket a bejelentéssel: „Azért nem vállaltuk föl, mert egyrészt nem akartam, hogy a műsor ezzel foglalkozzon, másrészt pontosan tudtam, hogy működik.

Lehet egy szikra, ami fellángol, és ki tudja meddig ég… Szerettem volna megvárni a műsor végét. Az egy buborék, együtt voltunk a táncteremben, beszélgettünk, de az nem az élet. Abban a pillanatban ahogy lement a műsor, akkor volt időnk egy picit egymással foglalkozni, beszélgetni, jobban megismerni egymást, nemcsak táncruhában, hanem normálisan.

Mindenképp szerettem volna megvárni, hogy ez hová fut ki, hogy Hanni ezt hogyan kezeli, hogy megszereti-e Annát, a családom hogyan kezeli, a barátaim hogyan kezelik, és amikor biztosak vagyunk benne mindketten, akkor fel lehet vállalni” – hangsúlyozta a séf.

Krausz Gábor kendőzetlenül beszélt arról is, milyen most Hannaróza kapcsolata Mikes Annával: a videót ide kattintva láthatod.

A táncművész nemrég több új képet is kirakott közösségi oldalára, ezek egyikén a világ talán legapróbb ruhájában pózol!

Krausz Gábort most biztos rengetegen irigylik:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mikes Anna (@mikesannams) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Mikes Anna Instagram oldala)