Ezen a ritka gyerekkori fotón láthatod, hogy nézett ki a 6 éves Diana hercegné: te is észreveszed rajta felnőttkori vonásait?

A néhai Lady Diánának négy testvére volt, Sarah Spencer, Jane Spencer, John Spencer és Charles Spencer akik közül John csecsemőkorban elhunyt.

Mivel szülei házasságtörés miatt elváltak, édesanyja, Lady Althorp Diánával és annak öccsével egy londoni lakásba költözött Knightsbridge-ben, ahol Diána a helyi iskolába járt. A karácsonyt a Spencer gyerekek apjuknál töltötték, aki ezek után nem engedte őket vissza anyjukhoz. Lady Althorp pert indított gyermekei felügyeleti jogáért, azonban Lord Althorp társadalmi helyzete és Lady Althorp anyjának a leányára nézve hátrányos vallomása is hozzájárult a bíróság elutasító döntéséhez: Diána és öccse felügyeletét apjuk kapta meg.

Charles Spencer két évvel fiatalabb Dianánál, az ő tulajdonában van az alábbi kép, amin Diana hat, öccse pedig négy éves volt.

A most közzétett gyermekkori fotó ritkaságnak számít ugyan, de nem ismeretlen – írja a brit média. A fotó annak idején megjelent annak a gyászbeszédnek egy korlátozott példányszámban megjelent brosúrájában is, amelyet Charles Spencer, Diana hercegnő öccse mondott nővére temetésén.

Szerintünk már ezen a képen is felfedezni a gyermek Dianában a későbbi, jól ismert, felnőttkori vonásokat.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!